TARA Labs a fost întotdeauna în fruntea tehnologiilor avansate de cabluri pentru a ajuta la ingineria și proiectarea cablurilor lor audio de înaltă calitate. Această modelare avansată pe computer a fost folosită pentru a determina matematic gruparea exactă a conductorilor și a filamentelor spațiale tubulare de teflon care ar optimiza caracteristicile electrice ale cablurilor RSC Vector. Această optimizare a creat un cablu audio neecranat cu o capacitate extrem de mică. În același timp, utilizând tehnologii avansate de modelare helicoidală, cablurile VECTOR anulează distorsiunea de frecvență EMI/RF care modulează și cauzează distorsiunea. Vectorul a fost extrem de bine construit pentru detalii în muzică.

Cablurile de interconectare VECTOR creează un sunet deschis și spațios, tridimensional, cu capacitatea de a captura atât precizia, cât și delicatețea detaliilor sonore, fie că este vorba de un sistem audio cu 2 canale sau de home theater. Interconectorii Vector au fost proiectați în mod specific pentru aplicații audio de înaltă calitate unde cablurile neecranate au fost preferate. (NOTĂ: Culoarea originală a Vectorului era ALB. Cablul este exact același, cu excepția faptului că l-am acoperit cu un mânecă neagră, pe care cred că este o culoare mai potrivită pentru interconectori în 2024)

RECENZIE “Foarte deschis și extins în înălțimi, cu un câmp sonor foarte spațios.” “A existat multă energie la frecvențe înalte” și “bas adânc, greu, comparabil cu cel mai bun pe care l-am auzit.” “Dinamica a fost adecvată – nici exagerată pentru a atrage atenția asupra lor, nici lipsită de putere și diminuând excitația interpretării”… REȚEAUA SOUNDSTAGE *Vă rugăm să rețineți, TARA Labs nu este doar unul dintre producătorii originali de cabluri de înaltă calitate… TARA Labs a câștigat mai multe premii de recenzii din reviste, elogii și recenzii pozitive decât orice alt producător de cabluri de înaltă calitate din lume de treizeci și opt de ani!