Audio Enterprise

  • High End
  • Audio Systems

Politica de Retur

Ultima actualizare: 10/4/2024

În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, vă oferim posibilitatea de a returna produsele achiziționate de pe website-ul audio-enterprise.ro în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Procedura de Retur

Notificarea de Retragere: Clientul trebuie să ne informeze în scris despre intenția sa de a renunța la cumpărare, fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Notificarea trebuie transmisă prin e-mail la adresa office@audio-enterprise.ro.

Returnarea Produselor: Produsele trebuie returnate în ambalajul original, cu etichetele intacte și fără a prezenta urme de uzură, în termenul specificat mai sus. Clientul va suporta costurile de returnare, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

Înlocuirea Produselor: Audio-Enterprise S.R.L. va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeași valoare, alese de către client, în cel mult 15 de zile calendaristice de la primirea returului. Cheltuielile de transport pentru înlocuirea produselor vor fi suportate de către Audio-Enterprise S.R.L.

Înapoierea Contravalorii: Înapoierea contravalorii produsului/produselor se va face prin transfer bancar în contul comunicat de client prin e-mail, în termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii returului la sediul Audio-Enterprise S.R.L. Taxa de transport pentru returnarea produsului/produselor la sediul nostru va fi suportată de client.

Contact:
Pentru mai multe informații sau pentru a notifica un retur, vă rugăm să ne contactați la:

Telefon: +40 728 691 691
Email: office@audio-enterprise.ro

Observații:
Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului sau înlocuirea produselor în cazul unor abuzuri sau nerespectarea condițiilor menționate mai sus.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy