Audio Enterprise

  • High End
  • Audio Systems

Quadraspire
Story.

In anul 2015 pentru a sarbatori cea de a 20-a aniversare a modelului Q4, Quadraspire a dezvoltat “Bronze-Upgrade” care poate fi montat cu usurinta pe orice rack Q4, sau SVT.

Toate cercetarile noastre pe diferite materiale si modele au implicat teste de auditie ample, folosind tehnica de acordare “dupa ureche”, la fel cum sunt testate si dezvoltate cele mai bune instrumente muzicale.

De fapt bronzul este unul dintre aliajelele cu continut ridicat de cupru utilizat in fabricarea unor instrumente de suflat si a unor instrumente cu coarde. Chiar si unele corzi de instrumente pentru chitari acustice, mandoline si viori sunt infasurate in bronz.
Cu “Bronze-Upgrade” obtinem o sustinere tonala mai bogata, un spectru muzical mai larg care face sa deschida scena sonora a sistemului audio, facandu-l mai muzical, mai placut, fara a pierde detaliile.

Pentru a extinde beneficiile “Bronze-Upgrade” la toate componentele unui sistem, am dezvoltat modelul de rack “X REFERENCE”. Combinand tehnologia rack-ului SVT cu “Bronze -Upgrade”, am creat un nou rack in interiorul rack-ului.

Rack-urile cu rafturi dreptunghiulare, sau patrate, retin undele stationare si caldura degajata de echipamentul audio high-end, ceea ce face ca distorsiunile sa creasca.
QUADRASPIRE, prin utilizarea unui design curbat evitand liniile paralele, face sa reduca dramatic undele stationare si greutatea rack-ului.

In plus de toate acestea, imaginea pe care o ofera nuanta de bronz rosu-portocaliu rackuri-lor QUADRASPIRE este una de inalta calitate ce face sa innobileze orice Living, Camera de auditie impreuna cu sistemul high-end audio!

Produsele Quadraspire

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy