Audio Enterprise

  • High End
  • Audio Systems

Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 10/04/2024

Bine ați venit pe audio-enterprise.ro, magazinul nostru online. Acești termeni și condiții de confidențialitate sunt meniți să vă informeze cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale în cadrul tranzacțiilor online pe acest website. Prin utilizarea magazinului nostru online, sunteți de acord cu prevederile acestei politici de confidențialitate.

1. Colectarea și Utilizarea Informațiilor

1.1 Informații Furnizate pentru Tranzacționare: În timpul efectuării unei achiziții pe website-ul nostru, vă solicităm să furnizați informații personale, cum ar fi numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numărul de telefon și adresa de email. Aceste informații sunt necesare pentru procesarea comenzii și livrarea produselor achiziționate.

1.2 Informații de Plată: Procesatorul nostru de plăți colectează și gestionează informațiile financiare, cum ar fi numărul cardului de credit sau alte detalii de plată. Aceste informații sunt securizate conform celor mai ridicate standarde de securitate pentru a proteja confidențialitatea și integritatea datelor dumneavoastră financiare.

2. Protecția Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale și să implementăm măsuri adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea sau divulgarea acestora. Utilizăm protocoale de securitate SSL (Secure Socket Layer) pentru a asigura o conexiune sigură în timpul procesării plăților online.

3. Divulgarea Informațiilor

Nu vom vinde, distribui sau transfera informațiile dumneavoastră personale către terți fără consimțământul dumneavoastră explicit, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru procesarea comenzii sau pentru a ne conforma cu legile și reglementările aplicabile.

4. Drepturile Dumneavoastră

Aveți dreptul de a solicita accesul la informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră și de a corecta, actualiza sau șterge aceste informații în orice moment. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări sau preocupări referitoare la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact de mai jos.

Contact:
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții de confidențialitate sau la practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la:

Email: office@audio-enterprise.ro
Telefon: +40 728 691 691

Vă rugăm să rețineți că acești termeni și condiții de confidențialitate pot fi actualizați periodic pentru a reflecta modificările aduse practicilor noastre de confidențialitate. Vă încurajăm să revizuiți această pagină periodic pentru a fi la curent cu cele mai recente informații.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy